USTVARI ZGODBO SVOJEGA ŽIVLJENJA!

 Z javno pobudo Ustvari svojo zgodbo! želimo izpostaviti, da je vsak posameznik pomemben in edinstven. Vsak med nami skriva zanimivo zgodbo. Zgodbo, ki je zanimiva ne glede na starost. Zgodbo, ki govori o nas. Zgodbo, ki v sebi nosi vrednost.

Zavedati se moramo, da je naša zapuščina vsako življenje, ki se ga dotaknemo. Želimo doseči, da bo vsak ponosen nase, na svoje dosežke, uspehe in na tiste majhne vsakodnevne zmage, ki nas naredijo posebne, zaradi katerih se razlikujemo od drugih. 

Delaj dobro, širi pozitivno in predvsem sledi svojemu srcu.

KAKO LAHKO SODELUJETE?

Delite z nami vašo fotografijo na:

✔ 📧: info@zgodbamojegazivljenja.si,

✔ Instagram profilu: Ustvari svojo zgodbo,

✔ Facebook profilu: Podari svojo zgodbo.

 

Pri objavi uporabite #ustvarisvojozgodbo in/ali #pustisvojpecat ter nas na fotografiji označite s profilom: @ustvarisvojozgodbo. Na posredovani fotografiji ste lahko vi (doma, pri športu, na delovnem mestu, pri najljubšem opravilu, v naravi itd.) ali kraj oziroma mesto, ki je za vas posebno. Bodite čimbolj izvirni in kreativni, saj bo slednje že del zgodbe o vašem življenju.

Pod fotografijo napišite zanimivo misel, razmišljanje, nepozaben dogodek ali anekdoto iz vašega življenja, lahko tudi le trenutek, ki je popestril današnji ali včerajšnji dan, mogoče dogodek, ki je polepšal minulo leto. Kaj ste se naučili, vaš moto, kaj je tisto, kar vas motivira oziroma nasmeji, na kaj ste ponosni. Dosežek, zaradi katerega ste osebnostno zrastli, ali zmagoslavni trenutek, ko ste premagali vaše notranje ali zunanje bitke. Nekatere zgodbe se rojevajo dnevno, nekatere trajajo več let ali celo desetletja.

Vašo fotografijo bomo skupaj z zgodbo delili na Instagram in Facebook profilu.

 

Želja in namen javne pobude je poudariti, da smo VSI ENAKO POMEMBNI. Ustvari svojo zgodbo in sodeluj. Na koncu vsakega meseca bomo nekomu podelili spominsko knjigo Zgodba mojega življenja in nekomu izmed sodelujočih pomagali, da nekateri spomini ne bodo pozabljeni. 

Začetek javne pobude je z dnem 25. 9. 2018 in bo trajala do 31. 12. 2018.

MISLI O KNJIGI ZGODBA MOJEGA ŽIVLJENJA

Že kot otrok sem pisala dnevnik. Vendar pa sem pisanje v času srednje šole opustila. To še danes obžalujem. Vesela sem, da sem s pomočjo knjige Zgodba mojega življenja spet začela zapisovati svoje misli. Je kot nekakšna terapija, kjer spoznavam samo sebe.
Maja
Veliko premišljujemo o pomenu življenja, o vsem, kar sem že dosegla in o vsem, kar si še želim doseči. Vem, da mi bo ta knjiga pri tem v veliko pomoč.
Tea
Vesel sem, da sem s pomočjo te knjige izvedel veliko več o svojih starših in starih starših.
Žiga
Close Menu
×
×

Cart