USTVARI ZGODBO SVOJEGA ŽIVLJENJA!

 Z javno pobudo Ustvari svojo zgodbo! želimo izpostaviti, da je vsak posameznik pomemben in edinstven. Vsak med nami skriva zanimivo zgodbo. Zgodbo, ki je zanimiva ne glede na starost. Zgodbo, ki govori o nas. Zgodbo, ki v sebi nosi vrednost.

Zavedati se moramo, da je naša zapuščina vsako življenje, ki se ga dotaknemo. Želimo doseči, da bo vsak ponosen nase, na svoje dosežke, uspehe in na tiste majhne vsakodnevne zmage, ki nas naredijo posebne, zaradi katerih se razlikujemo od drugih. 

Delaj dobro, širi pozitivno in predvsem sledi svojemu srcu.

KAKO LAHKO SODELUJETE?

Pošljite nam vašo zgodbo in fotografijo na:

✔ 📧: info@zgodbamojegazivljenja.si,

ali

✔ v zasebno sporočilo na Instagram profilu: zgodba_mojega_zivljenja,

ali

✔ v zasebno sporočilo na Facebook profilu: Zgodba mojega življenja.

 

Napišite vašo zgodbo ali zgodbo vaše mame, babice, tete, očeta, strica, sestre, brata, prijateljice/prijatelja, sodelavke/sodelavca, kogarkoli, ki vas navdihuje s svojo življenjsko zgodbo. V zgodbo lahko vključite tudi zanimivo misel, razmišljanje, nepozaben dogodek ali anekdoto, lahko tudi le trenutek, ki je popestril današnji ali včerajšnji dan, mogoče dogodek, ki je polepšal minulo leto. Lahko nam tudi zaupate kaj ste se naučili iz te zgodbe, kaj je tisto, kar vas motivira oziroma nasmeji, na kaj ste ponosni. 

Nekatere zgodbe se rojevajo dnevno, nekatere trajajo več let ali celo desetletja, vse pa so dovolj pomembne, da se jih zapiše za vedno.

Vsako zgodbo, ki jo bomo skupaj s fotografijo delili na Instagram in Facebook profilu, bomo nagradili s spominsko knjigo Zgodba mojega življenja. Želimo si, da bi bila vaša zgodba zapisana in vaši spomini nikoli pozabljeni.  

 

Želja in namen javne pobude je poudariti, da smo VSI ENAKO POMEMBNI. Ustvari svojo zgodbo in sodeluj! 🙂

 

MISLI O KNJIGI ZGODBA MOJEGA ŽIVLJENJA

Že kot otrok sem pisala dnevnik. Vendar pa sem pisanje v času srednje šole opustila. To še danes obžalujem. Vesela sem, da sem s pomočjo knjige Zgodba mojega življenja spet začela zapisovati svoje misli. Je kot nekakšna terapija, kjer spoznavam samo sebe.
Maja
Veliko premišljujemo o pomenu življenja, o vsem, kar sem že dosegla in o vsem, kar si še želim doseči. Vem, da mi bo ta knjiga pri tem v veliko pomoč.
Tea
Vesel sem, da sem s pomočjo te knjige izvedel veliko več o svojih starših in starih starših.
Žiga
Close Menu
×
×

Cart